Acces Bars

Bars® zijn 32 punten op je hoofd. Deze punten staan bijvoorbeeld voor vreugde, verdriet, creativiteit, geld, controle, en meer. In ieder punt sla je onbewust gedachten, oordelen, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen op. Deze zorgen ervoor dat je functioneert vanuit bepaalde gewoontes. Dit kan ontzettende belemmeringen veroorzaken en blokkades geven. Er kunnen zelfs dingen vastzitten in je die van je ouders komen. Of van je voorouders, en nog veel verder terug. Er kunnen ook waarheden in je vastzitten van andere levens. Van mensen om je heen of die je om je heen hebt gehad. Waarheden die niet bij jou horen maar die je per ongeluk waar gemaakt hebt. Dit houdt de vloeiende stroom van het leven tegen. Dus alles wat in jou vastzit omtrent de Bars® punten, kan weer gaan stromen na een sessie.

Bars® sessie

Hoe ziet een Bars® sessie eruit?
Je ligt comfortabel en warm op een massagetafel. Alles wat jij hoeft te doen is ontspannen en de sessie ontvangen. De sessie staat jouw lichaam toe te ontvangen. Hoeveel kun jij ontvangen? Ben je bereid meer te ontvangen? De punten worden in verschillende samenstellingen licht en vrij lang, aangeraakt. De energie gaat stromen en neemt de lading van vastzittende en overbodige gedachten, oordelen, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen mee. Uiteindelijk is er een puntencombinatie die ervoor zorgt dat het lichaam niet terug valt in het oude functioneren. Dus alles wat je hebt losgelaten, blijft weg!

Na een sessie kun je ruimte ervaren. Die ruimte kun je gebruiken om nieuwe keuzes te maken! Op zijn minst zul je je ontspannen en rustig voelen. Het kan zelfs je hele leven veranderen. Een sessie werkt zo’n drie tot vier weken na. Het resultaat en de verandering kan ook later pas worden opgemerkt. Het werkt geweldig voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst in het hoofd en in het lichaam. Er wordt door vele mensen geconstateerd dat ze zich na een sessie energieker en flexibeler voelen. Zowel fysiek als mentaal. Mensen die op allerlei manieren hebben geprobeerd hun eeuwig malende hoofd te kalmeren, constateren dat het runnen van hun Bars® een heel positief effect heeft.

Voor wie?
Het is effectief voor iedereen die er interesse in heeft. Volwassenen omdat zij vaak zoveel hebben vastzitten wat ze ontzettend belemmert en waar ze cognitief geen weet van hebben. Kinderen omdat het ze toestaat volledig te zijn wie ze werkelijk zijn. Zieke mensen omdat de vastzittende blokkades de rede kunnen zijn van de ziekte. Zwangere vrouwen omdat alle standpunten kunnen veranderen over hoe afschuwelijk een bevalling zou zijn. Verder is het een effectieve techniek voor het verminderen van stress, angst en depressie. Het werkt bij ADHD en ADD, voor het bevorderen van slaap, tegen examen-stress, bij migraine, enzovoorts.

Meer informatie vind je op de website van Access Bars.

Hoe vaak heb je een sessie nodig?
Na een sessie kan je leven al veranderen, maar hoe vaker je je Bars® laat runnen, hoe meer je loslaat. Je gaat beseffen hoeveel moeite het eigenlijk kost om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Je zal je ook bewust worden van de mogelijkheid om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Je kan dus helemaal zelf bepalen hoe vaak je een Bars® sessie neemt.

Kosten/Tijdsduur
Prijs:  € 90,00.
Een sessie duurt max. 90 minuten.

Duo Bars® sessie

Het is ook mogelijk samen met iemand, tegelijk je Bars® te laten runnen.
De sessie duurt 60 minuten en kost € 150,00. Je ligt dan naast elkaar op een massagetafel. Twee bars® practitioners runnen tegelijk jullie Bars®.
Met je partner is het natuurlijk heel fijn, om samen te gaan zodat je samen ruimte krijgt.