Bars® sessie voor kids bij De Lichtplaats

Een Barssessie zorgt ervoor dat een kind volledig tot zichzelf komt, ontspant en er stromen overbodige gedachten, patroontjes, en overtuigingen los uit de energiebanen. Een kind kan zich weer vrij en sterk gaan voelen. Dit is wat ze mogen leren, en wat een sessie ze zal meegeven:

Door me te uiten en jou op de hoogte te houden van wat er in mij leeft, hou ik mijn hersenen helder en mijn lijf gezond.

Sensitiviteit: 

Hooggevoeligheid is eigenlijk een naam met een beetje een negatieve en zware lading. Omdat het leven voor gevoelige kids of mensen moeilijker zou zijn. Hoeft niet zo te zijn. Ze moeten gewoon anders bekrachtigd. Ik noem gevoeligheid ook liever ‘gewaarzijn’. Alles zien en doorhebben. Kunnen voelen in the lucht wat er is. De taal spreken van energie! Als dit goed wordt begeleid, is het een superkracht! 🔥

Een Barssessie (en een eventuele empowerment talk) heeft meestal een wonderlijke werking op volle kinderkoppies, de spanning die ze niet helpt kan loslaten, ze kunnen zich beter concentreren, en zich goed voelen over zichzelf voor precies hoe ze zijn. 

Hoe ziet de sessie eruit?

Een kind komt ontspannen op de massagetafel bij De Lichtplaats. Ik raak verschillende punten zacht aan op het hoofd, that’s it! 

Duur: ongeveer 30 minuten.

Door: Sheba Salden
Duur: 30 minuten
Kosten: 50,- per persoon

Hier kun je boeken (vermeld ‘bars sessie voor kids bij De Lichtplaats’ in het onderwerp)