Lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving!

(Let op: de prijs is gebaseerd op adressen binnen Noord-Holland)

Een Barssessie zorgt ervoor dat een kind volledig tot zichzelf komt, ontspant en er stromen overbodige gedachten, patroontjes, en overtuigingen los uit de energiebanen. Een kind kan zich weer vrij en sterk gaan voelen. 

Dit is wat ze mogen leren, en wat een sessie ze zal meegeven:

Door me te uiten en jou op de hoogte te houden van wat er in mij leeft, hou ik mijn hersenen helder en mijn lijf gezond.

Sensitiviteit:

Hooggevoeligheid is eigenlijk een naam met een beetje een negatieve en zware lading. Omdat het leven voor gevoelige kids of mensen moeilijker zou zijn. Hoeft niet zo te zijn. Ze moeten gewoon anders bekrachtigd. Ik noem gevoeligheid ook liever ‘gewaarzijn’. Alles zien en doorhebben. Kunnen voelen in the lucht wat er is. De taal spreken van energie! Als dit goed wordt begeleid, is het een superkracht! 🔥

Een Barssessie en een eventuele empowerment talk, heeft meestal een wondelijke werking op volle kinder koppies, de spanning die ze niet helpt kan loslaten, ze kunnen zich beter concentreren, en zich goed voelen over zichzelf voor precies hoe ze zijn. 

Hoe ziet de sessie eruit?

Ik kom bij jullie thuis, het kind kan lekker tv kijken en ik geef de sessie. Ik raak verschillende punten zacht aan op het hoofd. That’s it!

Door: Sheba Salden
Duur: 30 minuten
Kosten: 60,- per persoon

Hier kun je boeken (vermeld ‘bars sessie voor kids bij mij thuis’ in het onderwerp)