Tijdens een clearing maak ik gebruik van de geweldige en tegelijkertijd superlogische methode die ik jaren geleden van Juno Burger heb geleerd en die de afgelopen jaren is veranderd van een methode naar een levenswijze.   

Natuurwetmatig is het zo geregeld dat spanning (opgehoopte, geblokkeerde energie) altijd zoekt naar ontlading. Dit geldt voor alle soorten spanning. Alles is immers energie. Ook dit is een natuurwet. Tijdens een sessie stem ik me af op jouw energie en maak bewust contact met de aanwezige spanning in jouw systeem. Door de spanning er vanuit compassie en zonder oordeel simpelweg te laten zijn, zonder te willen weten waar ze vandaan komt of wat ze betekent wordt de spanning bevrijd van weerstand, krijgt ze de ruimte om te ontladen en jou, via mij, los te laten We maken dus simpelweg gebruik van de wetten van de natuur. Jouw levensenergie krijgt weer de ruimte om te stromen. Bijkomend gevolg is dat je ook in je dagelijks leven minder spanning zult tegenkomen.

Dus… heb je behoefte aan meer rust in je hoofdmeer energiemeer focusminder stresseen betere nachtrusteen vrijer & blijer leven..? Ik help je met veel liefde in je zijn te zakken en spanning te ontladen.

En als je wilt, breiden we het uit met een inzicht sessie en/of lichaamswerk. Ik deel heel graag hoe ik heb geleerd zwaarte te verlichten en weer energie en ruimte te voelen om het leven HELEMAAL te leven ongeacht omstandigheden. Is het gevolg dan dat je niets meer voelt? Juist niet! Resultaat is dat je het leven in alle volheid, kleur en rauwheid leeft zonder ooit nog iets ECHT als een probleem te ervaren.

Tarieven:

1 Losse clearing: 50,

5 clearings: 225,-

1 sessie clearing & inzicht: 80,- (ongeveer 1,5 uur)

5 sessies clearing & inzicht: 375,-

Clearings voor je huisdier

Clearings kunnen heel fijn zijn voor huisdieren die gespannen, angstig en/of agressief zijn.

resultaten van clearings

Clearings helpen je om ontspannen, wakker, vol energie, vol vertrouwen, vrij & blij te LEVEN!

Prijzen

Je kunt een losse clearing sessie boeken of een uitgebreide clearing inclusief inzicht. Wanneer je een traject neemt van 5 sessies dan ontvang je € 25,- korting op de totaalprijs.

€50

clearing

€225

Clearing

€80

Clearing + Inzicht

€375

Clearing + Inzicht

bel of mail om een sessie te boeken