Clearings

Tijdens een clearing maak ik gebruik van een prachtige en o zo logische methode die ik me tijdens trainingen van Juno Burger (en door dagelijkse toepassing in mijn eigen leven) heb eigengemaakt. We bouwen in ons leven gaandeweg spanning op doordat we de emoties, gedachten en oordelen die we vormen als gevolg van wat we meemaken persoonlijk maken. We identificeren ons ermee. Omdat we het idee hebben dat we de (negatieve, onrustige en gespannen) emoties en gedachten zijn, willen we ze begrijpen, analyseren. We willen er zo snel mogelijk vanaf, de boel fixen. We onderdrukken dat wat we niet willen. Of, op een mooiere, meer spirituele manier geformuleerd, we focussen ons op loslaten van, of energetische bescherming tegen, alle negatieve energie. Al deze methodes zijn gebaseerd op het niet willen van, en op weerstand bieden tegen, dat wat is. Dit creëert (toxische) spanning in ons systeem. Deze spanning zorgt voor blokkades in de energiestroom. De levensenergie kan niet langer vrijuit stromen met alle gevolgen van dien.

Clearing

Omdat het best lastig is om met woorden duidelijk maken wat een clearing kan betekenen voor mensen en dieren, kun je vanaf nu gebruik maken van een kennismakingskorting van 50%. Zelf ervaren zegt meer dan alle woorden die ik kan bedenken om de werking en het effect uit te leggen.

Dus… heb je behoefte aan:

meer rust in je hoofd
meer energie
meer focus
minder stress
een betere nachtrust
een vrijer & blijer leven..?

En/of heeft jouw hond, kat of ander huisdier last van:

angst
neerslachtigheid
rusteloosheid
of andere symtpomen die voortkomen uit spanning/stress?

Dan betaal je de eerste keer slechts de helft van de prijs van een losse sessie namelijk €25,-. Als je daarna meerdere sessie wilt boeken, hangt het tarief van een aantal factoren af. Voor meer informative over de tarieven kijk je hier.