Dave Atkins

Dave’s Kitchen

In zijn geboorteland Wales werd Dave op jonge leeftijd gegrepen door de kunst van het koken en bakken. In Dave’s Kitchen gaat ie los met alles wat hij geleerd heeft, en kookt & bakt met zijn hele ziel en zaligheid.

Wie zijn creaties proeft, weet dat liefde werkelijk door de maag kan gaan. Dave creëert zelf recepten of past ze aan naar zijn smaak. Alles puur, eerlijk en gezond, alles met liefde.
Proeven? Dat kan! Zowel in De Lichtplaats als op locatie. Je smaakpapillen èn je lichaam varen er wel bij. Want alles in Dave’s Kitchen is gezond, puur en handgemaakt; van de broodjes, soepjes en salades tot de taartjes en de snacks. Al het lekkers van Dave’s Kitchen kun je bestellen, meenemen en/of geserveerd krijgen op je feestje, teamuitje, vergadering of een andere bijeenkomst. Bovendien worden Dave’s taarten nu ook geserveerd bij De Koffiezaak in Zaandam en Wormerveer, en Bij Bind op het Hembrugterrein. Cateren op maat is voor Dave een feestje. Almost anything is possible.  Echter altijd vers, puur en (h)eerlijk. Vanuit Dave’s Kitchen hebben we het maatschappelijke project ‘You Bake a Difference’ gerealiseerd.
Meer informatie over dit project vind je op: www.youbakeadifference.nl

Meer informatie over Dave’s Kitchen of over het bestellen van taarten & meer?