Duo sessie: Diep transformatieve awakening met Sheba & Edith
Diepe, intensieve, transformatieve sessie waarbij we werken met een combinatie van Access Bars®️ en Energy Clearing. All you have to do is lay down, chill & let the magic happen …

Samen met je partner, een vriend(in) of een familielid. En wil jij wel maar kan er even niemand mee? Laat even weten, misschien kunnen we je aan iemand koppelen!)
Door onze krachten te bundelen in een combinatie van Access Bars®️ en Energy Clearing wordt de werking van beide behandelingen versterkt. Synergy dus!

Access Bars®️ maakt energetisch overwoekerde paden in je hoofd weer vrij van beperkende overtuigingen waardoor er ruimte is voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe visies, nieuwe keuzes die je eerst niet voor mogelijk hield (afhankelijk van de mate waarin je in toelating bent). Een Energy Clearing ruimt spanning op met als gevolg meer energie, focus, helderheid, inspiratie en minder stress. Deze ultieme manier om te ONTSPANNEN zorgt ervoor dat de mate van toelating voor de Access Bars®️ behandeling als vanzelf toeneemt. Bovendien openen we samen poorten naar het oneindige bewustzijnsveld waar ALLES IS.

Zo binnen zo buiten. Dus ben je op je pad van bewustwording dan is dit een prachtige manier om op een nog diepere laag deuren te openen en je bewustzijn te verruimen. We sluiten de sessie van anderhalf uur af met tips & tricks op maat (helemaal afgestemd op wat we hebben waargenomen in jou) die je mee kunt nemen je leven in om je proces van awakening verder te stimuleren, en het nieuwe bewustzijn & wat er getransformeerd is gronding te geven.

Let op: deze sessie is niet geschikt voor mensen die last hebben van paniekaanvallen of psychiatrische problemen zoals: bipolariteit, schizofrenie, borderline persoonlijkheid.

Door: Sheba Salden en Edith Atkins
Duur: 90 minuten
Kosten: 150,- voor 2 personen
Hier kun je boeken (vermeld ‘awakening duo sessie’ in het onderwerp)