Energetische healing

Ervaar jij blokkades in je energieveld die je belemmeren om in je kracht te staan? Verlang je naar meer ontspanning, rust en balans in je leven? Dan kan een energetische healing behandeling jou de boost geven die je nodig hebt! Ik help jou bij het schoonmaken van je energie lichamen en het vrij laten stromen van energie. Zo kun jij diepe ontspanning en innerlijke rust ervaren, spanning en pijn verminderen en vastzittende emoties loslaten. Of je nu lichamelijke, emotionele, psychische of mentale klachten hebt, een energetische behandeling kan bijdragen aan jouw gezondheid en geluk.

Bij mij kun je terecht voor de schoonmaak van verschillende onderdelen van het menselijk energiesysteem, waaronder meridianen, chakra’s, kundalini, haralijn en wezenster. Ook de verschillende bewustzijnsstadia, zoals het persoonlijk zelf, hoger zelf, kosmisch zelf en innerlijk kind, worden geschoond tijdens een behandeling.

Een energetische healing kan bijdragen aan diepe ontspanning, helderheid, balans en inspiratie. Bovendien kan het helpen om onderdrukte of niet verwerkte emoties naar boven te brengen, zodat deze kunnen worden losgelaten. Of je nu klachten hebt of je gewoon wat extra boost wilt geven aan je leven, een behandeling is altijd de moeite waard.

Tijdens een sessie leg ik je kort uit wat energetische healing inhoudt en wat ik tijdens een sessie schoonmaak. Vervolgens neem je plaats op een stoel en sluit je je ogen. Ik stem mij af op jouw energie en begin met het energetisch schonen van de afzonderlijke onderdelen van het menselijke energiesysteem en verschillende bewustzijnsstadia. Ik raak je hierbij niet aan. Na afloop van de sessie bespreken we samen hoe jij de behandeling hebt ervaren en geef ik je graag terugkoppeling.

Benieuwd wat een energetische healing voor jou kan betekenen? Neem nu contact met mij op voor meer informatie en maak een afspraak voor een behandeling!

Sessie met: Betül Houweling

Duur: 1,5 uur

Kosten:  € 120 inclusief BTW

Hier kun je boeken (vermeld ‘energetische healing’ in het onderwerp van de mail)