Energy Clearing op afstand met Edith

Alles (ECHT ALLES) is energie. En energie is niet afhankelijk van en houdt geen rekening met tijd en ruimte. Mensen die bijvoorbeeld Reiki behandelingen geven weten dat het effect net zo groot is als de behandeling op afstand wordt gegeven.

De mensen in India die ik (via een foto) clearings op afstand heb gegeven hadden er net zoveel baat bij als de mensen die ik in De Lichtplaats heb ontvangen. Wat belangrijk is, is wat jij persoonlijk het fijnst vindt. Lekker in je eigen space op je eigen bankje of stoel, of liever fysiek contact in De Lichtplaats (of bij jou thuis).

Hieronder volgt meer informatie over de clearing sessie zelf.

Natuurwetmatig is het zo geregeld dat spanning (opgehoopte, geblokkeerde energie) altijd zoekt naar ontlading. Dit geldt voor alle soorten spanning. Alles is immers energie. 

Tijdens een sessie ga je heerlijk liggen en stem ik me af op jouw energie en maak bewust contact met de aanwezige spanning in jouw systeem en fungeer eigenlijk als een geleider door ruimte te zijn, en de spanning er vanuit compassie en zonder oordeel simpelweg te laten zijn. Op die manier kan spanning jou loslaten en door mij heen ontladen. Jouw levensenergie krijgt weer de ruimte om te stromen en resultaten zijn o.a. meer rust in je hoofd, meer energie,
meer focus,
minder stress,
een betere nachtrust
een vrijer & blijer leven.  

Ik help je met veel liefde in je zijn te zakken en spanning te ontladen.

Wil je zelf leren hoe je dit doet? Ik geef regelmatig Energy Clearing workshops. 

Voor meer info hierover kun je altijd contact opnemen.

Duur 30 minuten

1 sessie 50,-, 3 sessies 135,- (i.p.v. 150,-), 5 sessies 200,- (i.p.v. 250,-)

Hier kun je boeken (vermeld ‘energy clearing op afstand’ in het onderwerp)