Alles (ECHT ALLES) is energie. En energie is niet afhankelijk van, en houdt geen rekening met, tijd en ruimte. Mensen die bijvoorbeeld Reiki behandelingen geven weten dat het effect net zo groot is als de behandeling op afstand wordt gegeven. En de mensen in India die ik (via een foto) clearings op afstand heb gegeven hadden er net zoveel baat bij als de mensen die ik in De Lichtplaats heb ontvangen.

Wat zo fijn is voor je kind is dat zij/hij niet stil hoeft te zitten of liggen maar gewoon lekker kan spelen, eten, televisie kijken, slapen of waar zij/hij op dat moment maar zin in heeft.

Kinderen worden veel minder belemmerd door verhalen en beperkende overtuigingen simpelweg omdat ze nog niet zo vast zitten. Hun heerlijk pure energie stroomt nog veel vrijer en ze leven veel meer vanuit hun blauwdruk. Maar de kinderen van deze tijd zijn ook vaak veel meer gewaar, staan veel meer open en pikken veel meer op. En dat juist in een tijd waarin het aantal prikkels ongelooflijk is toegenomen!

Een energy clearing zorgt ervoor dat opgebouwde spanning kan ontladen en de energie weer vrijuit kan stromen. Vaak uit het zich in een verbeterde concentratie & nachtrust, en een helder koppie. Het vermindert depressieve gevoelens en een overbelast gevoel. Hun van nature hoge mate van gewaar zijn en ‘aan’ staan wordt weer een cadeau in plaats van een belasting.

Ik stem me via een foto af op de energie van het kind en maak bewust contact met de aanwezige spanning in zijn/haar systeem. Ik fungeer eigenlijk als een geleider, ben ruimte die de spanning nodig heeft om te kunnen ontladen.

Het effect is vaak zo mooi en wonderlijk.

Omdat kinderen het in deze tijd zo nodig hebben en we ze willen bekrachtigen in hun grootsheid bied ik deze sessie voor een lager tarief aan.

Wil je zelf leren hoe je dit doet? Ik geef regelmatig Energy Clearing workshops. 

Voor meer info hierover kun je altijd contact opnemen.

Door: Edith Atkins
Duur: 30 minuten
Kosten: 40,- per persoon
Hier kun je boeken (vermeld ‘energy clearing voor kids’ in het onderwerp)