A Brand New Day

Kom! Laten we verbinden! Elkaar supporten!

Met een groepje fantastische vrouwen organiseren en begeleiden we bijeenkomsten in De Lichtplaats (Rode Deur). Je kunt terecht met al je onzekerheden, vragen, angsten, frustraties met betrekking tot deze unieke & uitdagende tijd. We gaan in gesprek over door jullie ingebrachte topics. We mediteren samen. Zetten onze harten open voor elkaar.

De bijeenkomsten worden steeds begeleid door 2 vrouwen uit onze groep. Allemaal helers, powerwijven, vrouwen die de richting feilloos aanvoelen en deze met liefde en gemak delen. Geen zweverig & serieus gedoe, juist down to earth, licht en leuk. Er mag gehuild maar ZEKER ook gelachen.

Is er iets waar je mee zit? Iets wat je wilt inbrengen, delen? Vermeld het bij je aanmelding! Hieronder volgt uitleg over de toegevoegde waarde van deze bijeenkomsten.

Het zijn roerige tijden. Een tijd die nodig is voor de mensheid om te groeien. Om volwassen te worden. Waarin we gedwongen worden ALLES aan te kijken wat we hiervoor nog konden omzeilen, negeren. Alles wat we in een donker keldertje hadden opgesloten eruit te halen en in het volle licht te zetten. Individueel en collectief. Het leven klopt op onze deur. Zo hard, dat we het wel MOETEN horen. En het leven doet dit niet om ons te straffen maar om ons te HELPEN. En dat zijn wij mensen een beetje of heel erg vergeten. Wij vertrouwen het niet. Schieten in angst en verzet. En denken dat we alles moeten doen wat we kunnen om de boel onder controle te houden. Vechten tegen Corona, tegen de overheid, tegen elkaar, tegen het leven…

En laat dat nou net het tegenovergestelde zijn van wat er nodig is. Het enige wat we hoeven te ‘doen’ is verbinden, vertrouwen en ons overgeven. Niet door je angsten, onzekerheden en verdriet weg te duwen. Maar door ze (als waren ze je bange, onzekere, verdrietige kinderen) te omarmen en mee te nemen in je sprong in het diepe. En aan het eind van je val vangt het leven je op. ECHT WAAR! Het leven zorgt voor ons. Het enige wat we hoeven te ‘ doen’  is ons overgeven, vertrouwen en verbinden.

VERBINDEN. Want het mooie eraan is; we hoeven het niet alleen te doen! We kunnen elkaar helpen. Door LETTERLIJK ruimte te maken, ruimte te ZIJN voor elkaar, kunnen we LETTERLIJK elkaars shit opruimen. Op een lichte manier, zonder dat het voelt als shit en moeilijk en zwaar. Want waar de één met gemak ruimte & beschikbaar kan zijn voor de angst van de ander, is de ander moeiteloos ruimte en beschikbaar voor de boosheid van de één. En wat er dan gebeurt is PURE MAGIE. Spanning wordt ontladen, de frequentie stijgt, er ontstaat ruimte voor de ongelooflijke vrije, wilde, liefdevolle schoonheid die het leven werkelijk is.

We zijn ontworpen om elkaar te helpen, om elkaar vrij te maken.

Dus. We springen SAMEN. En daar waar we eerst zeker dachten te weten  te pletter te slaan, blijkt op de heerlijk zachte groene bodem een Brand New Day ons met open, liefdevolle armen en een vette glimlach op te vangen. Oude, logge, beperkende overtuigingen en systemen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Een heldere, liefdevolle, lichte, nieuwe wereld die er bij nader inzien al lang was. Alleen wij waren er nog niet klaar voor.

Let’s wake up, clean up, grow up. Let’s get ready together!

Tijd: van 14:00 – 17:00u.
Er is plek voor 10 personen.
Kosten: 45 euro.

Aanmelden via yogastudiolicht@ziggo.nl / 06 81398823

Datum

nov 21 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00
De Lichtplaats

Organisator

De Lichtplaats
Telefoon
0681398823
Email
yogastudiolicht@ziggo.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *