Access bars® workshop – Anouk van Kampen & Sheba Salden

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam, heling en genegenheid hebt ontvangen?

De eerste cursus in Access Consciousness is Access Bars®
Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een gemakkelijke manier om alles los te laten. Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende Bars™ punt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen. Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

De workshop
Tijdens de één-daagse Bars® workshop leer je uiteraard de 32 Bars® punten op het hoofd, waar ze voor staan, en hoe ze te runnen. Je gaat sessies geven en ontvangen, en ontvangt een handleiding die we uiteraard doornemen, een werkkaart en aan het einde van de dag natuurlijk en een certificaat! Je bent dan Bars® practitioner, wat inhoudt dat je betaalde sessies mag geven. Hoe wordt het nog beter dan dit?!

Toepassen in je praktijk
Je kan de Bars® heel goed toepassen in je eigen praktijk. Denk aan logopedie, fysiotherapie, etc. Bars® creëert ruimte in de hoofden van cliënten, dus ze worden makkelijker behandelbaar!

Uitwisselen in het Goudlokaal
Bij het Goudlokaal kun je maandelijks deelnemen aan de Bars® swap, waarbij we samen met andere Bars® practitioners sessies uitwisselen. Zo blijven we sessies geven en ontvangen, en blijven we voor onszelf zorgen 😉

Kosten
Internationaal vastgestelde prijs: € 300,00
Bij herhaling: € 150,00

Hoezo herhaling?
Als je drie dezelfde Bars® workshops volgt bij verschillende facilitators, kun je daarna een contract aanvragen om zelf Bars® workshops te geven.

Voor beeldende informatie kun je dit Youtube filmpje kijken!

Bars™ workshops 

Zondag 2 augustus 2020 10.00-18.00 uur (Goudlokaal Zaandam)

LET OP! Het is altijd mogelijk in overleg een andere datum te prikken. Neem even contact op via de mail.

SWAP voor alle Bars® runners en runsters
Nieuwe data volgen nog!

Datum

aug 02 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

Internationaal vastgestelde prijs: € 300,00 Bij herhaling: € 150,00

More Info

Meer info
Goudlokaal

Locatie

Goudlokaal
Sheba Salden

Organisator

Sheba Salden
Telefoon
0681398823
Email
info@goudlokaal.nl
Website
http://www.goudlokaal.nl
Meer info

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *