Cursus Rebalancing®massage technieken

Altijd al willen leren masseren?
Vind je aanraken of aangeraakt worden fijn?
Ben je nieuwsgierig naar de wijsheid van het menselijk lichaam?
Of wil je meer toegang tot je gevoelswereld?
Dan is deze cursus misschien iets voor jou!

 

In 10 lessen leer ik je een volledige Rebalancing massage te geven. We gebruiken hiervoor technieken uit de Rebalancing. Je maakt kennis met diepe spier- en weefselmassage, je leert hoe je gewrichten kunt helpen ontspannen en je oefent met zachte vormen van massage.

Naast de technieken besteden we veel aandacht aan de lichaamshouding. Je leert om vanuit een ontspannen houding aan te raken, wat zowel effect heeft op de gever als de ontvanger.

Rebalancing is een diepgaande vorm van lichaamswerk. In je lichaam vind je de sporen terug van gevoelens en ervaringen die je in je leven hebt opgedaan. Door aanraken, ademen, bewegen en meditatie kun je daarmee weer in contact komen. Dat ontspant en geeft ruimte. Rebalancing is een ontdekkingsreis naar jezelf, naar hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan. Van denken, naar voelen, naar simpelweg Zijn.

Massage binnen de Rebalancing gaat over aanraken en (aan)geraakt worden. Aanraken is niet alleen prettig, het is ook een basisbehoefte van de mens. Aanraking helpt lichaam en geest te ontspannen. Het is misschien wel de oudste vorm van genezen. Massage biedt een moment van rust en aandacht voor jezelf, voor warmte en koestering. Het geeft ruimte voor ontdekking, voor voelen en ervaren hoe het met je is.

Bij afronding van de cursus ontvang je een certificaat (bij deelname aan minstens 9 lessen)

Min. aantal deelnemers: 6

Max. aantal deelnemers: 12

 

Begeleiding:

De cursus wordt gegeven door Inge Kraan, Rebalancer en ademtherapeut

Inge voert sinds 8 jaar haar praktijk in Zaandam waar ze met veel enthousiasme mensen begeleidt op hun pad van persoonlijke groei met behulp van ademwerk en Rebalancingsessies. Sinds een paar jaar is zij aangesloten bij het stafteam van de Rebalancingschool. Ook geeft zij les aan een ademopleiding.

Datum

mrt 25 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€450
Yogastudio Licht

Locatie

Yogastudio Licht
Inge Kraan

Organisator

Inge Kraan
Telefoon
0624432841
Email
info@ingekraan.nl
Website
http://www.ingekraan.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *