Energy Medicine

Op Zaterdag 30 november geeft Katrien Billiet deze workshop voor de 1e keer in Nederland. Ze woont vlakbij Antwerpen en is werkzaam als klinisch psycholoog en als Clinical Eden Energy Medicine therapeut. Katrien zal volgend jaar in België het eerste jaar van het officiële certificatieprogramma van Eden Energy Medicine voor de tweede keer in het Nederlands geven.

Roos Vrouwe-Reichardt is workshop assistent. Zij woont in Alkmaar en heeft Katrien uitgenodigd om in Nederland deze workshop te geven. Roos is werkzaam als Certified Eden Energy Medicine therapeut.

Dit vertellen ze over de workshop:
“Ben je nieuwsgierig naar de energiestromen in ons lichaam? Wil je ze graag eens in actie zien? Veel kans dat je in deze workshop aan je trekken komt!
In de twee opeenvolgende cursussen Energy Medicine voor beginners (EM101 en EM102) leer je de basis van Donna Edens Energetische Geneeskunde. Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende energiesystemen. Je krijgt inzicht in stressreacties, de invloed van onze maatschappij op onze energieën, en hoe we de betrokken energiesystemen kunnen versterken.
In het eerste deel ‘Energetische Geneeskunde voor beginners’ (EM101) leer je technieken voor goede zelfzorg waaronder de korte maar krachtige dagelijkse energieroutine van Donna Eden.
Deze routine zuivert je energiesystemen en bouwt bovendien fysische en psychische weerstand op. Je leert over meridianen en hoe jezelf te gronden. Voorkomen is beter dan genezen. Maar als je ziek bent en/of moeilijk herstelt, krijg je in deze workshop vernieuwende en belangrijke inzichten en technieken waarmee je aan de slag kan.”
Meer info vind je hier.

Aanmelden via yogastudiolicht@ziggo.nl

Datum

nov 30 2019
Expired!

Tijd

09:30 - 17:30

Kosten

€150 per persoon
Bij de Lichtplaats

Locatie

Bij de Lichtplaats

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *