Maandelijkse Stress Release sessie: yoga & groepsclearing

Eén zaterdagochtend per maand kun je in Yogastudio Licht deelnemen aan een  yoga- en clearingsessie.

Deze groepssessie van ongeveer anderhalf uur is gericht op het ontladen van lichamelijke, mentale en emotionele spanning.

We beginnen om 10 uur met een aantal zachte yoga-oefeningen gericht op het losmaken van spanning in nek, schouders en rug. Daarna pak je een dekentje, ondersteun je jezelf waar nodig en ga je lekker liggen. Je mag je laten meevoeren  in een geleide ontspanningsmeditatie en je vervolgens overgeven aan een clearing van ongeveer een half uur.

“Jaren geleden heb ik van Juno Burger geleerd hoe ik spanning bij mezelf en anderen kan ontladen. Ik heb inmiddels talloze clearingsessies gegeven waardoor er zoveel ruimte in mijn systeem is ontstaan dat ik nu ook clearings geef aan groepen. Iedereen ervaart een clearing weer anders. Bij de één gebeurt er van alles (van het zien van beelden/kleuren en het samentrekken van spieren tot gapen, hoesten, huilen, lachen en meer), de ander zakt alleen heerlijk weg in een diepe ontspanning of slaap). Hoe het zich ook uit, er wordt altijd een laagje spanning ontladen. Op welk gebied is van tevoren niet te voorspellen maar je systeem is uiterst intelligent en weet precies wat als eerste los mag komen. Resultaten kunnen bijvoorbeeld zijn: meer rust in je hoofd, meer energie, betere concentratie, minder stress, meer helderheid, een betere nachtrust, een vrijer & blijer gevoel.

Als je de oorspronkelijke oorzaak van de losgelaten spanning niet meer geactiveerd wordt, komt ze ook nooit meer terug in je systeem.”

Meer informatie over clearings vind je op deze pagina.

Investering: €19,50 inclusief kopje ayurvedische kruidenthee na de sessie om lekker bij te komen

Data: 14 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni van 10:00 – 11:30u

Datum

mrt 14 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 11:30

Kosten

€19,50

More Info

Website
Yogastudio Licht

Locatie

Yogastudio Licht
Edith Atkins

Organisator

Edith Atkins
Telefoon
0643640543
Email
yogastudiolicht@ziggo.nl
Website
http://www.yogastudiolicht.nl
Website

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *