Voel jij je uit balans en gestrest in het leven? Word je belemmerd door negatieve patronen en wil je deze doorbreken om je ware potentieel te ontdekken? Dan is het tijd om actie te ondernemen met holistische coaching en weer de controle te nemen over jouw leven! Samen gaan we aan de slag om jouw gedrags- en denkpatronen te transformeren en je te helpen bij het bereiken van innerlijke rust en harmonie. Ervaar hoe het is om je eigen pad te bewandelen en te bloeien als persoon. Laten we samen werken aan een leven vol betekenis en voldoening!

Als holistisch coach ben ik gespecialiseerd in het identificeren van gedrags- en denkpatronen, het doorbereken van overtuigingen en het opheffen van (energetische) blokkades. Ik help je vervolgens om deze te transformeren van angsten of stress naar nieuwe patronen en overtuigingen die wel dienend zijn. Door mijn coachingsstijl, die zich kenmerkt door een mooie balans tussen daadkracht en zachtheid, ontwerp ik voor jou een uniek, perfect passend traject.

Samen dragen we zorg voor twee belangrijke effecten: kennis over je gedrag en je overtuigingen, en vaardigheden om je patronen te doorbreken. Door samen met jou doelen te stellen en je effectief te begeleiden, help ik je bij het herkennen van patronen en overtuigingen die je belemmeren. Ik reik je praktische tools en persoonlijke opdrachten aan om jezelf beter te leren kennen, uit te dagen en te verbeteren.

Vertrouwelijkheid en discretie zijn altijd gegarandeerd. Tijdens het coachingstraject bied ik je een veilige setting van vertrouwen, respect en gelijkwaardigheid. Samen gaan we aan de slag met verschillende methodieken om jouw doelen te kunnen bereiken. En na afloop van het traject kunnen we samen de bereikte resultaten analyseren.

Wil jij ook stappen zetten om weer de regie in jouw leven terug te pakken? Laten we dan starten met een intakegesprek om te onderzoeken of mijn werkwijze en mijn verhaal bij jou aansluiten. Ik nodig je graag uit om kennis te maken en samen te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.

1 op 1 coaching

Mijn coaching is zeer persoonlijk en op maat gemaakt. Ik werk alleen op traject basis:

Intake/kennismakingsgesprek
Gratis.

Traject 1 op 1
Sessie live op locatie of online via Zoom. 1 coaching sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Basis traject
6 sessies – € 888 inclusief BTW.

Halfjaar traject (gemiddeld )
12 sessies – € 1977 inclusief BTW.

Jaar traject ( intensief)
18-24 sessies – €3977  inclusief BTW.

Hier kun je boeken (vermeld ‘holistisch coaching’ in het onderwerp)