NEW ENERGY
LIFT YOUR FREQUENCY
@DELICHTPLAATS!

lichtgasten

Yoga, access bars, energy clearings & nog veeeeel meer lichtavonturen!

Welkom! Fijn dat je er bent. Al onze werkvormen zijn gericht op het verhogen van jouw frequentie.
Sleutelwoorden zijn body mind, soul, spirit, heling, energy, innerlijke vrijheid, self-love.
Keuze genoeg! Kies lekker je eigen pad.

lichtpartners

Welkom soldiers nieuwe tijd!

Wat fijn dat je bijdraagt aan de nieuwe wereld. Is jouw mooie werk ook gericht op het verhogen van de frequentie? Op heling, bewustzijnsgroei, opruimen,
innerlijke bevrijding, leven vanuit onze blauwdruk, plezier en liefde? Lees verder!

lichtavondturen

Ons licht

Iedere maand komen we samen en schijnen we ons licht op een universeel thema dat past bij de natuurlijke processen van de tijd van het jaar. De thema’s gaan gelijk op met de thema’s van onze Yoga video abonnementen.

Over de Lichtplaats

De Lichtplaats is een plek om online en fysiek samen te komen om onze frequentie te verhogen! Body, mind, soul & spirit staan centraal. Samen naar een vrijer, blijer, lichter leven, vanuit onze blauwdruk. Het woord Licht betekent voor ons niet dat er alleen ruimte is voor high vibes. Maar juist dat we ook Licht schijnen op de door ons veroordeelde ‘low’ vibes. Op ALLES wat leeft in ons. Alles wat is, alles wat voortkomt uit dezelfde bron. Heelheid, heling ligt in t erkennen en toelaten van het geheel in plaats van slechts de helft.

Wat bij ons dus heel belangrijk is? Dat er niks volgens boekjes hoeft. Dat IEDEREEN en ALLES vrij is. Vrij om te zijn wie we zijn, te zijn wat het is. Met alle geks, liefs, achterlijks, doms, kleins, groots, moois. Met alle kwaliteiten, schoonheid, onhandigheden, groeipijnen en onzekerheden. Als we onszelf en elkaar DAT gunnen. Als daar een lichtje op mag. Hoeven we nooit meer op zoek naar verlichting, vrede, geluk, liefde en meer van dat. Omdat we dat al lang allemaal zijn en nooit niet zijn geweest.

Daar geloven wij in.
Sheba en Edith


NEW ENERGY
LIFT YOUR FREQUENCY
@DELICHTPLAATS!

contact