Lichtavonturen

Lichtavonturen

'Ons licht op'
door sheba & Edith

Iedere maand komen we samen en schijnen we ons licht op een universeel thema dat past bij de natuurlijke processen van de tijd van het jaar. De thema’s gaan gelijk op met de thema’s van onze Yoga video abonnementen. Deep dive; gesprekken, meditatie, groepsclearing, soulreading en meer moois. Wat bijdraagt op dat moment. Voor deze lichtavonturen betaal je wat voor jou kloppend en mogelijk is

Klik op de thema’s/data hieronder voor meer info/om je in te schrijven!

'soundjourney' door silvia

Mee op klankenreis met Silvia Saunders? 
 
Laat je heerlijk onder dompelen in een prachtig klanken én geurenbad. De harmoniserende klanken van klankschalen zorgen voor een diepe ontspanning en hebben een helende werking voor het lichaam, de geest en de energie die door ons heen stroomt. De geuren van de etherische oliën werken ook diep helend. 
Het is alsof je een reis maakt door alle dimensies. 
 
Soms voelt het alsof je op het strand ligt, met heerlijk rustgevende zeegeluiden. Ook kan er duister, of angstlagen opkomen wat ook gezien, belicht en geheeld wil worden. Misschien wel aangeraakt door de gong die door de hele ruimte maar óók door ONS heen galmt. Ruimte om ook echt te helen is er met de zachte, mooie geluidjes van de verschillende instrumenten uit het ontzettend brede scala van Silvia. 
Laat je meenemen, op klankenreis! 
 
Na een sessie: 
Lichamelijke en emotionele blokkades kunnen opheffen. 
Ervaar je (na volledige uitwerking) meer ontspanning en rust. 
Ben je geaard in het hier en nu, hebben de gedachten veel minder invloed. 
Ervaar je (na volledige uitwerking) meer energie en meer focus. 
Ben je een vollediger en heler mens! 

Evenement 3

Access Bars tekst toevoegen en doorlinken naar externe pagina

Video afspelen

Contact