LIGHTHOUSE HEALTH BAR & CATERING

heeft een zomerstop tot september!
Voor info, groepslunches, catering en bestellingen van de shop kun je altijd contact opnemen.

WELKOM!

Om heerlijk gezond te komen lunchen aan onze grote tafel, in een knusse hoek op de bank, of bij behoefte aan privacy, gewoon fijn aan een eigen tafeltje. Bij ons heerst er een gezellige huiskamersfeer. 

Al onze producten zijn met veel liefde, huisgemaakt door Dave. Je zal hem wel eens tegenkomen, want hij bereidt alles beneden in onze keuken. Alles wat hij maakt is puur, lekker en voedend. 

Op het menu staan belegde speltbroodjes met houmous, vega eiersalade, oude kaas & chutney, mozzarella & pesto en meer. Er is elke week een andere gezonde soep en om niet te vergeten, overheerlijke taartjes & cakes. 

Heb je Dave’s populaire carrot cake wel eens geprobeerd? 

Taart voor Thuis

Dave maakt de taarten en cakes ook op bestelling!

Hier kun je kijken en kiezen.

Werkplek

Ook bieden wij gelegenheid om lekker te komen werken. Er is Wifi, een lekker bakkie koffie of een healing kruidenthee van onze kruidengeneeskundige. Kies bijvoorbeeld thee voor focus, hormoonbalans, of rust in je hoofd.

Georganiseerde lunch

En als je een lunch wil organiseren met een groep kan dat ook. 

We zijn op weekdagen geopend van 10:00 – 16:00, daarbuiten op afspraak kan dit op afspraak.

Maar als je met een grotere groep wilt komen stuur dan sowieso even een mailtje met je wensen zodat je zeker weet da er plaats is en dat alle heerlijks voor iedereen voldoende voorradig is. We ontvangen jullie met liefde!

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00

Daarbuiten op afspraak.

Shop

We hebben ook een shop! Omdat we super gesteld zijn op gezondheid kunnen we het steeds niet laten onze shop steeds meer en meer aan te vullen met mooie producten. Shea Butter, Healing Herbs, Ceremonieel Cacao en meer!

Hier vind je de link naar onze shop. De pagina houden we zoveel mogelijk up-to-date maar bij ons binnen komen is leuker! Bovendien zijn er misschien toch producten voor je die nog niet online staan. 

Leuk je snel eens te zien!