Massage

Sheba Salden, Philip Atienza, Gerlinde Gerlof & Carola Baarslag

Full moon massage/Bars®

Volledig ontspannen door de heerlijke rug, nek en schouders ontspanningsmassage in combinatie met de 32 Bars® drukpuntenop het hoofd, die door middel van zachte aanraking zorgen voor het stromen van de energie en het loslaten van belemmerende gewoonten omtrent bepaalde thema’s. Verandering van de energie in de positieve zin van het woord vindt plaats in je hele menselijke systeem en wezen. Alles wat je tijdens de sessie loslaat, blijft weg uit je systeem door de uiteindelijke heractivatie en hercreatie punten van de Bars®. Dit alles gebeurt tijdens de kracht van de volle maan.

Deze sessies worden als super ontspannend ervaren omdat zowel het fysieke lichaam als het energetische systeem wordt verzorgd. Omtrent deze data kun je een afspraak maken voor een Full Moon massage/Bars DUO sessie, gezien de volle maan langer van kracht is dan alleen één dag.

Kosten
Duo sessie
75 minuten: € 150,00 voor 2 personen
(€ 75,00 per persoon)

Gunstig voor het verhogen van de bloedcirculatie, het afbouwen van spiertoxinen en voor een heerlijke ontspanning.

Kosten
60 minuten: € 59,00
90 minuten: € 79,00

Goed voor mensen die chronische spierspanning ervaren. Helpt bij het verminderen van spasmen. Goed voor het behandelen van stress, verminderen van artritis, het verlagen van de bloeddruk en het verbeteren van herstel na blessures.

Kosten
60 minuten: € 65,00
90 minuten: € 95,00
Met voetscrub en voetmassage 120 minuten: € 120,00

Dit is een combinatie van de volgende massages:
– Hot stone massage
– Deep tissuemassage
– Ontspanningsmassage
– Aromatherapiemassage

Deze massage biedt een helende en effectieve ervaring. De warme stenen beïnvloeden de bloedvaten om uit te zetten, wat voor een betere doorbloeding van het lichaam zorgt. Het heeft een kalmerend effect dat chronische pijn kan verlichten, stress vermindert en voor een diepe ontspanning zorgt.

Kosten
60 minuten: € 69,00
90 minuten: € 99,00
120 minuten: € 119,00

Bij een massage met aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën om genezing en een gevoel van welzijn en ontspanning te bevorderen. Met deze behandeling wordt aromatherapie met een deep tissue massage gecombineerd voor een optimale genezing en welzijn.

Kosten
60 minuten: € 65,00
90 minuten: € 95,00

De verwarmde stenen worden gebruikt als verlenging van de handen van de masseur. Je zal daarom ‘verwarmde handen’ ervaren gedurende de behandeling. De warmte-invloed vasodilatatie verhoogt de doorbloeding. Het bloed voert voedingsstoffen, zuurstof en het is ook de vuilnisman van je lichaam, herstel zal daarom drastisch versnellen. Je kunt het beste van tevoren informeren of deze massage bij je past.

Kosten
60 minuten: € 70,00
90 minuten: € 95,00

An office job, wrong posture or physical labour may result in back, neck and shoulder aches. A back, neck and shoulders massage is the perfect lunchtime treatment as it’s specially designed to soothe the back, neck and head quickly, making it not only a cost-effective, but also super effective and efficient.

Kosten
30 minuten: Rug-, schouder- en nekmassage: € 35,00
30 minuten: Onderrug-, been- en voetmassage: € 95,00
30 minuten: Bovenkant rug- en schoudermassage: € 35,00
30 minuten: Been- en voetmassage: € 40,00

Een van de grootste vijanden van een gezonde zwangerschap is stress. Een zwangerschapsmassage is een van de veiligste en meest effectieve manieren om spanning, stress en angst te verminderen. Bijkomende voordelen zijn onder meer: afnemende chronische spierspanning, toenemende veneuze en lymfatische circulatie, vermindering van zwelling, verlichting van spataderen, normalisering van de bloeddruk en bevordering van diepe ademhaling. Een massage ondersteunt de dynamische fysieke en emotionele veranderingen tijdens de zwangerschap.

Kosten
60 minuten: € 65,00

What is a foot scrub? A foot scrub can be added to a massage to exfoliate and soften your feet. This will leave your skin healthy and radiant. A foot scrub is applied to the feet to help remove and exfoliate the dry, rough areas of your feet.

5 Benefits of a foot scrub:
– Relieve tired and achy feet
– Help to remove dry skin
– Sooth discomfort and pain
– Improving flexibility and range of motion
– Relaxing the entire body

Kosten
30 minuten: € 45,00

Ik ben opgeleid als Tuina-therapeut (Chinese medische massage) maar door mijn jarenlange werk bij een fysiotherapie-praktijk heb ik mijn massagetechniek verweven met sportmassage en werk ik vooral op pijnklachten, maar je kan bij mij natuurlijk ook terecht voor een gehele lichaamsmassage. 
Een consult bij mij wordt bij de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket (groten)deels vergoed.

www.caramila.nl

gerlinde66@hotmail.com

Telefoon 06 112 73 246

Ik geef naast voetreflexplus-therapie ook ontspannings- en energetische massages.
Bij een ontspanningsmassage masseer ik de voeten en de onderbenen van het lichaam.
Door de massage wordt de doorbloeding, de energiestroom en het genezend
mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van
lichaam en geest. Een energetische massage is een intuïtieve massage, deze ondersteunt diepe
ontspanning, heeft een harmoniserend effect en activeert zelf-healing. U kunt hierbij
denken aan een Zonnevlecht-, Metamorfose-, Aura- of Chakra massage.

Tarieven
Een massage van een uur kost 55 euro.

Vergoeding
Vergoeding is vanaf juni 2020 mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Ben je benieuwd wat VoetreflexPlus voor jou kan betekenen, mail of bel me voor een afspraak.