Mirjam Koops

Mirjam Koops geeft in de Lichtplaats inzicht gevende therapie. Twintig jaar geleden is zij afgestudeerd als kunstzinnig therapeut aan de Hoge School Leiden. Zij heeft vele jaren gewerkt in verschillende gespecialiseerde GGZ instellingen waaronder Centrum 45 (trauma) en Human Concern (eetstoornissen). Daarnaast is zij opgeleid als mindfulness trainer, kinderyogadocent en heeft zij bijscholingen gevolgd in de schematherapie.

Wanneer je besluit om bij mij therapie te volgen mag je er van uitgaan dat de sessie niet alleen bestaat uit praten. Het geven van woorden aan gevoelens is belangrijk, maar het ervaren en het voelen zelf staan in de therapie die ik aanbied voorop. Ik werkt vanuit een holistisch antroposofisch mensbeeld. Dat houdt in dat ik niet alleen naar de klachten kijkt maar juist naar de hele mens en daar waar deze uit evenwicht is geraakt. Samen werken we aan het in balans brengen van je gedachten, je emoties en je fysieke lichaam. We onderzoeken hoe belangrijke gebeurtenissen uit je leven samenhangen met je huidige klachten en welke betekenis je er aan kan geven.

Ik ben een geregistreerd therapeut en aangesloten bij een beroepsvereniging. Hierdoor wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering. Volwassenen en kinderen 10 + zijn welkom met hulpvragen rondom  burn-out en stress, faalangst, eetstoornissen, depressie, trauma, zingeving en persoonlijke ontwikkeling.

Op mijn website kun je uitgebreide informatie vinden en je bent van harte welkom voor een kennismaking.

Praktijk beeldrijk
Praktijk beeldrijk1

Praktijk Beeldrijk

www.praktijkbeeldrijk.nl

mirjam@praktijkbeeldrijk.nl

Telefoon 06 178 82 110