Energy Clearing en inzicht
Tijdens een clearing maak ik gebruik van de geweldige en tegelijkertijd superlogische methode die ik jaren geleden van Juno Burger heb geleerd en die de afgelopen jaren is veranderd van een methode naar een levenswijze.   

Natuurwetmatig is het zo geregeld dat spanning (opgehoopte, geblokkeerde energie) altijd zoekt naar ontlading. Dit geldt voor alle soorten spanning. Alles is immers energie.

Tijdens een sessie stem ik me af op jouw energie en maak bewust contact met de aanwezige spanning in jouw systeem en fungeer eigenlijk als een geleider door ruimte te zijn, en de spanning er vanuit compassie en zonder oordeel simpelweg te laten zijn. Op die manier kan spanning jou loslaten en door mij heen ontladen. Jouw levensenergie krijgt weer de ruimte om te stromen en resultaten zijn o.a. meer rust in je hoofd, meer energie,
meer focus,
minder stress,
een betere nachtrust
een vrijer & blijer leven.  

Ik help je met veel liefde in je zijn te zakken en spanning te ontladen.

Wil je zelf leren hoe je dit doet? Ik geef regelmatig Energy Clearing workshops.

Voor meer info hierover kun je altijd contact opnemen.

Privé sessie met: Edith Atkins
Duur: 90 minuten
Kosten: 90,- per persoon
Hier kunt u boeken