Project

In Dave’s Kitchen bakken we samen een verschil! En niet alleen met onze handgemaakte pure (h)eerlijkheden. Ook met en voor degenen die zich (tijdelijk) in een kwetsbare positie bevinden. Mensen in armoede, mensen in eenzaamheid, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt…

Omdat normaal zijn niet bestaat.

Omdat we allemaal uniek zijn en daarmee het verschil maken.

Omdat iedereen erbij hoort.

 

Dit doen we via ons project You Bake a Difference.

Met ons geweldige, kleurrijke team en in samenwerking met Zaanstreek Hulp voor Jou & het sociaal wijkteam koken & bezorgen we lekkere, gezonde maaltijden. Als je een maaltijd bestelt, maak je samen met ons het verschil want mede hiermee financieren we de budgetmaaltijden voor mensen die financieel in zwaar weer zitten.

Bovendien organiseren we samen met het sociaal wijkteam een wekelijkse ontmoetingstafel voor iedereen die zin heeft in een gratis bakkie met wat lekkers, een praatje en/of een hart onder de riem/ondersteuning.

(LET OP: we zijn aan het kijken wanneer we weer kunnen starten met de ontmoetingstafel i.v.m. de Corona situatie).

Zie jij zo’n leuke werkplek wel zitten?

Je kunt bij ons terecht als je een indicatie hebt vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of een beschikking vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor een maatwerkvoorziening (arbeidsmatige activering). Je kan ook bij ons terecht in overleg met je gemeente, we maken dan afspraken rondom de vergoeding.

Mail voor meer info naar info@youbakeadifference.nl