RETREATS

Een retreat is een diepte-investering in je welzijn, heling en groei. Het is SELF LOVE TO THE MAX. In een prachtige omgeving kom je letterlijk en figuurlijk tot jezelf met vaak een levensveranderende impact. 

Kijk hieronder uit wat voor heerlijks je kunt kiezen en als je vragen hebt ben je altijd welkom!

13 - 15 oktober 2023
TRUE YOU WEEKEND BIJ DE WADDENZEE
(VOLGEBOEKT)

Het TRUE YOU weekend retreat in de Friese Zenboerderij is om jezelf een heel weekend lang laten verwennen, in de watten te laten leggen, te laten dragen, te laten verzorgen en te laten voeden met diep helende meditaties, yogalessen om je in contact te brengen met je lichaam, de stilte in jezelf, met je ware zelf, ceremonieel cacao om je hart te openen, en veel te heerlijk vegetarisch eten.

  • Prijs: 435,-
  • Optie: 
  • Aanbetalen i.p.v. in 1 keer betalen
  •  
Dit weekend is volgeboekt

12 - 18 APRIL 2024
TRUE YOU RETREAT DELUXE ANDALUSIË

Retreat om helemaal tot jezelf komen, letterlijk en figuurlijk.  Diep zakken in je ware zelf terwijl je met MUCHO AMOR, in de watten wordt gelegd. Deze deep dive into your true self, zal je dieper in contact gaan brengen met je TRUE YOU terwijl je verblijft i een heerlijk luxe villa omringd door de magische Andalusische schoonheid!

Prijs: 875,-

  • Opties: * Aanbetalen 350,- i.p.v. in 1 keer betalen
  • * Nacht bijboeken voor 75,-

VOOR MEER INFO, HET PROGRAMMA EN OM TE BOEKEN KIJK JE HIER 

11 - 16 september 2023
POWERDAYS 4.0 - IBIZA

Dit concept begon als een droom, een dagdroom. 

Samen met gelijkgestemden de natuur in. Een diep verlangen om iedereen die het kiest om mee te gaan de kans te geven zo vrij en blij mogelijk te leven. Zijn of haar eigen kracht te ontdekken en te leven in lichtheid en flow. Het betekend niet alleen maar licht, alleen maar leuk, alleen maar lachen. Het is ook in je lijf zakken, dieper duiken in je eigen kern met alles wat daar is! Het is soms confronterend maar oh zo waardevol en tijdens deze dagen, super veilig!

We willen laten voelen wat ‘leven in jouw flow’ voor je kan betekenen. 

Deze editie viert Anouk van Kampen met Sheba Salden. Wij zijn er om jullie tools aan te reiken om te kunnen transformeren naar zachter, fijner, grootser en lichter! Het is ons geboorterecht!

  • Prijs: 676,- 
  •  

contact