RETREATS

Een retreat is een diepte-investering in je welzijn, heling en groei. Het is SELF LOVE TO THE MAX. In een prachtige omgeving kom je letterlijk en figuurlijk tot jezelf met vaak een levensveranderende impact. 

Kijk hieronder uit wat voor heerlijks je kunt kiezen en als je vragen hebt ben je altijd welkom!

12 - 18 APRIL 2024
TRUE YOU RETREAT DELUXE ANDALUSIË

Retreat om helemaal tot jezelf komen, letterlijk en figuurlijk.  Diep zakken in je ware zelf terwijl je met MUCHO AMOR, in de watten wordt gelegd. Deze deep dive into your true self, zal je dieper in contact gaan brengen met je TRUE YOU terwijl je verblijft i een heerlijk luxe villa omringd door de magische Andalusische schoonheid!

Prijs: 875,-

  • Opties: * Aanbetalen 350,- i.p.v. in 1 keer betalen
  • * Nacht bijboeken voor 75,-

Het was te gek! True You Retreat 2025 volgt spoedig!

20 - 22 september 2024
TRUE YOU WEEKEND IN DE OERBOERDERIJ
In De Lutte

Het TRUE YOU weekend retreat is om jezelf een heel weekend lang te laten verwennen, in de watten te laten leggen, te laten dragen, te laten verzorgen en te laten voeden. Diep helende meditaties & yogalessen om je in contact te brengen met je lichaam, de stilte in jezelf, je WARE zelf. Ceremonieel cacao om je hart te openen. En veel te heerlijk vegetarisch eten om je te in dit alles te ondersteunen.

Het weekend vindt plaats in de Oerboerderij, een originele Jan Jans boerderij (begin 1900) en onderdeel van Erve Middelkamp van Natuurmonumenten op het landgoed Egheria in de prachtige Twentse natuur waar het ‘s nachts nog echt stil en donker is.

  • Prijzen: 
  • Tweepersoonskamer – douche en toilet gedeeld: 410,- 
  • Eenpersoonskamer – douche en toilet gedeeld: 435,-
  • Tweepersoonskamer met douche: 435,-
  • Eenpersoonskamer met douche: 460,-

Prijzen zijn inclusief alle maaltijden, snacks, ceremonieel cacao, drankjes, yogalessen, meditaties, bedlinnen en handdoeken.

  • Optie:  Aanbetalen i.p.v. in 1 keer betalen
 

VOOR MEER INFO, HET PROGRAMMA EN OM TE BOEKEN KIJK JE HIER  

 

contact