Voeding

Dave's Kitchen

In zijn geboorteland Wales werd Dave op jonge  leeftijd gegrepen door de kunst van het koken en bakken. In Dave’s Kitchen gaat ie los met alles wat hij geleerd heeft, en kookt & bakt met zijn hele ziel en zaligheid Wie zijn creaties proeft, weet dat liefde werkelijk door de maag kan gaan. Dave creëert zelf recepten of past ze aan naar zijn smaak. Alles puur, eerlijk en gezond, alles met liefde.

Proeven? Dat kan! Zowel in De Lichtplaats als op locatie.
Je smaakpapillen èn je lichaam varen er wel bij. Want alles in Dave’s Kitchen is gezond, puur en handgemaakt; van de broodjes, soepjes en salades tot de taartjes en de snacks.

Al het lekkers van Dave’s Kitchen kun je bestellen, meenemen en/of geserveerd krijgen op je feestje, teamuitje, vergadering of een andere bijeenkomst. Bovendien worden Dave’s taarten nu ook geserveerd bij De Koffiezaak in Zaandam en Wormerveer, en Bij Bind op het Hembrugterrein  Cateren op maat is voor Dave een feestje. Almost anything is possible. Echter altijd vers, puur en (h)eerlijk.

Vanuit Dave’s Kitchen hebben we het maatschappelijke project ‘You Bake a Difference’ gerealiseerd. Meer informatie over dit project vind je op: www.youbakeadifference.nl

Meer informatie over Dave’s Kitchen of over het bestellen van taarten & meer?

Dave’s Kitchen

www.daveskitchen.nl

info@daveskitchen.nl

Telefoon: 06 436 40 543

Natuurvoeding

Door het overweldigende aanbod van voeding in de supermarkten en de vele uiteenlopende adviezen op het internet zien we soms door de bomen het bos niet meer.

Graag kijk ik samen met jou naar wat voeding nu werkelijk is en waar volwaardige voeding uit bestaat. Ik tel geen calorieën en percentages vet-eiwit-koolhydraten, maar kijk liever naar wat voeding met je doet, hoe je erop reageert. Ik ben natuurvoedingskundige en ben geschoold in de antroposofische voedingsleer, daarnaast weet ik ook het eea over de Chinese voedingsleer.

Een consult bij mij wordt bij de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket (groten)deels vergoed.

Kosten
Intake (duurt ca 1,5 uur) € 75,-
Consult (duurt ca 1 uur) € 55,-